Månadens bild april

När alla röster från FFiMs medlemmar räknats samman stod det klart att april månads tävling med temat "Levande" hade en tydlig vinnare. Lars Bendroths fågelbild hade fått flest röster. Stort grattis!

I maj månad går vi tilbaka till att ha en extern jury som bedömer våra bilder. Deras kommentarer och poäng kommer att avslöjas här på hemsidan då vi avslutar våra måndagsträffar för våren den 22 maj. När det gäller sommarmånaderna fortsätter vi att tävla precis som vanligt, men vi håller på att avslöja vinnarna för juni och juli till första träffen i höst. På det sättet finns det många fina bilder att titta på när vi samlas vid slutet av sommaren.

För samtliga resultat och bilder gå till Resultat 2017 under Månadens bild i menyn ovan.

En sak som ska påpekas är att det har förekommit att folks bildbidrag inte har dykt upp i min inkorg och att detta orsakat (förståelig) frustration. För ögonblicket har jag inte något bra svar på varför detta har skett, men jag ska absolut försöka ta reda på vad det är som har hänt. Medan jag gör det skulle jag vilja be er som tävlar om två saker: 1. att ifall ni inte fått ett "kvittomail" från mig inom en dag eller två efter att ni skickat ert bidrag hör av er så att vi kan undersöka vad felet är, samt 2. inte vänta till sista dagen med att skicka in era bilder, då det blir väldigt liten tidsmarginal utifall att det går snett någonstans.

Tack!

Tomas Nilsson

Skynket är borta från Månadens bild-stället och Lars bild kan ses av alla. Foto: Conny Magnusson.