Månadens bild för maj

Nu när vårens träffar är över avslöjas istället maj månads vinnarbild här på hemsidan istället. När vår juryperson, vår egen ordförande Rikard Persson, tittat igenom bilderna och till slut valt sin favorit bland de många bilderna blev det Tina Löwenborgs bild som hamnade på första plats. Stort grattis!

Denna bild kommer att hänga i lokalen, precis som tidigare vinnarbilder tryckt på posterboard av CreativePrint fram till dess att nästa vinnarbild avslöjas.

Till dem som ska deltaga i juli månads tävling: Tänk på att när ni skickar in bild, vänta inte till sista minuten då det varit lite problem med mail som inte kommit fram. Är ni riktigt sent ute finns det inte tid att kolla upp ifall det kommit fram eller inte. Dessutom ska ordinarie administratör på utlandsresa, så skicka helst in bidragen innan 23 juni så blir det lättare för vikarierande administratör!

Månadens resultat och galleri med samtliga bilder finns på vår Resultatsida för 2017.