Porträtt-gruppen 171024

 

 

I regn och rusk hade de 7 tappra deltagarna i tisdagskvällens träff i Porträtt-gruppen, tagit sig fram. Nere i värmen i vår fina klubb-lokal, hade Anders satt på kaffe och plockat fram fika. Men innan vi högg in på godsakerna, så tyckte alla att vi skulle ta och kika på bilderna till kvällens tema - ett Yrkesporträtt i tre delar -

Så Conny tog emot och laddade in i bilderna från resp fotografs USB-sticka. När alla var klara, så släckte vi ljuset och A som i Anders, blev den första att få visa sina yrkes-porträtt som tonade fram på duken.

Allas bilder beskådades och varje fotograf fick berätta om vem, var och hur, respektives bilder tagits. Där var bilder på Arkivarie, konstnär, sportjounalist, hobbyfiskare och en arkeolog. Intressanta historier berättades om bilderna. Så tiden gick snabbt och det blev dax för fika.

Efter fikan tittade vi på mer  porträtt. det var några som hade med lite fler än de 3 bilderna, i temat.

De sista 15-20 minuterna berättade Anne-Grethe och Sussi om hur de tänkte sej Porträttgruppens ny-start i januari. Du kan läsa mer om detta på inom kort på Porträttgruppens del av Fotogrupps-sidan.

Så Conny tackade för sej och sin tid som sammankallande i gruppen. OCH sa tack för i kväll !

Kvällens "hemläxa" - ett yrkes porträtt -