Nattens ljus vid Triangeln

För ovanlighetens skull samlades deltagarna i senaste måndagsträffen inte i lokalen vid sjusnåret, utan intill bubblan vid Triangelns tågstation. Det var dags för en stunds nattfotograferande på temat ”Nattens ljus” och 16 stycken hade tagit tillfälle i akt att försöka fånga lite långa exponeringar, rörliga skuggfigurer och annat som kunde tänkas dyka upp under den dryga timme som vi spenderade kring torget.

Därefter sammanstrålade vi i lokalen för lite upptining med kaffe och fika och därefter kunde undertecknad berätta att vi i föreningen hade valt Wolfgang Gerlachs bild från Monaco-glaciären på Svalbard till Månadens bild för oktober. Stort grattis!

Ni som deltog i nattfotograferandet, glöm inte att skicka in era tre bilder i kollektion till Conny på conny@ffim.se senast den 4/12 så kan han sammanställa en visning senare. Packa dem till en zip-fil och bifoga den till era mail istället för enskilda bilder, så blir han jätteglad!