November månads bild

På årets sista träff kunde vi till slut avslöja vem som vunnit Månadens bild för November 2017. Det visade sig vara Conny Magnussons bild på Sussi som tagits under styrelseresan till Tjärö föll vår jury från Sjöbo fotoklubb mest i smaken, även om de som de själva skrev ”...det svåraste valet var mellan vår etta och tvåa. Dessa båda bilder var våra absoluta favoriter.”

Så här skrev de om vinnarbilden:

”Budskapet i bilden är ro och tid för eftertanke, mycket väl fångat av fotografen. Att göra bilden svart-vitt var ett bra val. Trädet ramar in motivet på ett harmoniskt sätt. Kontrasterna mellan svart och vitt dominerar och gör bilden till en vinnare.”

Stort grattis till Conny och de andra fotograferna vars bilder fick poäng! Du kan se samtliga dessa bilder och jurygruppens kommentarer i november månads galleri på vår Resultatsida. Där finns även det totala resultatet nu när vår årsvinnare Claes Jonsson har blivit korad.