Gatufotogruppen 180125

Viggo, Anders och Ulf diskuterar gatufoto under fikapausen.

12 personer träffades för årets första gatufototräff i lokalen den 25 januari. Temat för kvällens bilder var "Ljus & Mörker" och detta hade medlemmarna i gruppen tagit fasta på utifrån många olika tankegångar. Vissa hade valt att ta med en ljus och en mörk bild, andra hade valt att enbart fokusera på en av dessa komponenter medan andra försökt ha med båda varianterna. Allt är tillåtet i gatufoto (och krig var det väl?)! Det är alltid lika fascinerande att se hur olika vi tänker när det gäller teman och utmaningar och hur vi ska ta våra bilder.

Efter den obligatoriska fikan diskuterade vi även en möjlig utflykt till St.Patrick's Day-firandet i Köpenhamn den 17 mars som alltid innebär många fina gatufotomöjligheter. Årets firande infaller dessutom på en lördag vilket borde ge många villiga firare på plats. Mer information kommer senare under våren!

Dessutom bestämde vi att då det snart är Alla Hjärtans Dag blir nästa tema för våra deltagare att gnugga sina geniknölar med är "Kärlekstecken". Dessa bilder tittar vi på och diskuterar den 1 mars i lokalen. Som vanligt börjar vi 18.30.

/Tomas

« av 3 »