Bildspels-gruppen — Ny Fotogrupp

Nu drar vi igång en Fotogrupp till !

Efter våra intro-kurser i höstas och nu i våras, så har intresset varit stort för att göra egna BILDSPEL !
Så den 10 april träffas vi nere i FFiM-lokalen.  Detta är den första av träffar, förhoppningsvis skall bli så att gruppen träffas en gång i månaden.

Träffarna kommer att utformas som gruppen Blixt-Verkstaden - dvs det blir mycket praktiskt arbete. Du tar med dej din egen dator eller går ihop med någon kompis ELLER bara kommer ner och lär dej mer om hur man fixar till ett Bildspel med eller utan ljud.

Anders Svensson som har gett oss två fina introduktions kvällar, kommer att vara den sammanhållande länken i gruppen. Han kommer att lära ut fler kul och intressanta trix. Dessutom även att hjälpa till när du "fastnat" i något bildspels-problem hemma.

anmäl dej via formuläret här, så kommer du med på vår mail-lista för just Bild-Spels gruppen

Ja varför göra ett Bildspel - Jo det kan ge dina fina foto en ny värld att glänsa i !!!!
Dramaturgi - låter väldigt dramatiskt - men är faktiskt i sin enklaste form, bara hur man lägger upp berättelsen i sitt Bildspel

Det är många saker som kan göra ett bildspel mer intressant - förutom alla dina fina foto -  Anders visade några av dessa under sina Introduktions-kvällar. Ni som gick någon av dessa kurser, har kanske redan gjort ett eller flera bildspel. Ta med dem ner till träffen. Låt oss andra få se ditt mästerverk eller du kanske vill ha något råd om hur man kan göra en speciell sak. För det viktigaste med dessa träffar är att vi ska arbeta med att GÖRA bildspel - INTE bara titta på !

 

Första träff blir den 10 april kl 18.30 i vår lokal

Välkomna
styrelsen