Utflykten till St:Patrick’s…utan “guide”

Dessvärre får "guiden" till utflykten till St.Patrick's Day-firandet i Köpenhamn kasta in handduken på grund av sjukdom. Det förhindrar dock inte att de som vill åka över och uppleva detta färgstarka och trevliga evenemang i morgon kan göra det ändå, med samma förutsättningar (samling vid 11 vid Pressbyrån på Malmö C och sedan ta tåget över till Köpenhamn som går 11.13). Det blir bara utan undertecknads ledning.

Om du ska åka över ändå, tänk på att ta på dig ordentligt med kläder då det blir blåsigt och kallt, och att delar av turen hem blir med ersättningstrafik då de har underhåll på bron/tunneln under helgen (kolla mer på Skånetrafikens hemsida/app exakt vad som gäller när du ska resa hem)...samt att ha med id-kort/körkort så att polisen släpper igenom dig vid Hyllie!

/Tomas