Månadens bilder för juni månad

Nu finns den sjätte månadens bilder upplagda i vår årslånga bildtävling. Temat den här gången är "Vatten", och det finns 33 olika tolkningar av detta tema inskickade av lika många föreningsmedlemmar. Vi har sett en ökning av antalet deltagare de två senaste månaderna, båda gångerna över 30 deltagare, vilket är jätteglädjande!

Resultatet i den här månadens tävling väntar vi lite med att avslöja. Vi tjuvhåller helt enkelt på det till första träffen för hösten som kommer att äga rum i slutet av augusti. Detta beror på att vår sista måndagsträff för terminen är den 4 juni.

Vi öppnar även för inskick av juli månads tävling där temat är "Fåglar". Så det är bara att ge sig ut i landskapet under juni månad och försöka fånga våra befjädrade vänner på ett kreativt sätt.