Augusti månads bilder

Nu finns augusti månads bilder upplagda på vår Månadens bild-sida. Temat var "Barn" och det var tydligen ett tema som många av våra medlemmar blev inspirerade av, för det blev hela 31 deltagare den här gången. Bra jobbat! Resultatet av denna tävling kommer att redovisas på måndagsträffen den 10 september.

Resultaten från våra sommarmånader i juni och juli kommer att redovisas på första träffen för höstterminen den 27 augusti, då vi drar igång vår verksamhet i lokalen igen med en plåtarkväll. Om du inte har studerat vårt program för hösten finns det upplagt under "Program". Utöver alla dessa aktiviteter kommer det att läggas till diverse gruppaktiviteter i takt med att fotogrupperna bestämmer när de ska träffas.

I och med att det är en ny månad har vi också öppnat upp för att skicka in till nästa månads tävling, då temat är "Självporträtt". Detta kommer att bli en intressant månad, att få se hur vi tar bilder på oss själva. Undertecknad trivs bäst bakom kameran, så det blir lite av en utmaning för mig...och kanske för er andra också! Deadline för denna tävling är den 31 augusti.

/Tomas