Månadens bild november

På julavslutningen den 17 december kunde vi till slut avslöja att vinnaren i november månads tävling på temat "Flytta" blev Robert de Marés bild. Vår bildjury från Enskede Fotoklubb gillade hans bild bäst och gav följande kommentar:

"En svartvit bild i parkmiljö med sommarkänsla och mycket folk i rörelse.
Bilden visar på ett utmärkt sätt den koncentration och tankemöda som krävs när pjäser ska flyttas. Den kvadratiska utformningen förstärker fokus på huvudobjekten i bilden och tar bort oväsentligheter.
Trots svåra ljusförhållanden har fotografen lyckats med exponeringen av de fyra männens ansikten där kroppsspråket visar på ett totalt engagemang!
Eventuellt skulle bilden vunnit ytterligare på att paret i bakgrunden hunnit försvinna ur synfältet..."

Samtliga utvalda bilder med kommentarer finns som vanligt på vår resultatsida för 2018 där vi också presenterar våra tre pristagare med Claes Jonsson, vår Årets Fotograf på hedersplats.

Stort grattis till Robert, till Claes och alla som varit med och gjort årets tävlingar till en mycket intressant och spännande tävling!

Nu pågår inlämning till januari månads tävling på temat "Skrot" så missa inte deadline på nyårsafton om du vill vara med från början!