Månadens bild för februari

Den som tog vinnarbilden för februari månad på temat "Familj" var Sven Karlander och detta var hans första seger i våra månadstävlingar. Stort grattis!

Vår juryperson för februari, Kajsa Ragnestam, hade följande att säga om vinnarbilden:

"Härlig familjebild där man kan känna känslan av samhörighet och trygghet. Att bilden är operfekt (armar som flaxar, bebis som tittar ner) gör den perfekt! Ett stort plus för att ingen tittar in i kameran. Denna bild skulle platsa som professionellt bildbanksmaterial."

Samtliga bilder hon valde ut för kommentarer (och alla de andra utöver dessa) finns tillgängliga att se på vår "Resultat 2019"-sida.

Lite kuriosa är att förutom Robert de Maré som skrapat ihop poäng bägge månaderna hittills var det nio stycken nya personer som fick sina bilder belönade den här månaden. Våra tävlingar är verkligen exempel på mångfalden hos våra medlemmar!