Utflykt till St:Patrick’s Day – ändrad tid!

Som meddelades på måndagsträffen igår kväll kunde jag till slut meddela en samlingstidpunkt för utflykten till St:Patrick's Day-firandet i Köpenhamn på söndag den 17 mars. Tyvärr lyckades jag då glömma bort att Skånetrafiken/Trafikverket i sin obotliga visdom ännu en gång (precis som vid Sakurafestivalen förra året) lyckats pricka in underhåll på spåren samma dag som vi i gatufotogruppen ska åka över sundet.

Därför måste vi tidigarelägga samlingspunkten en aning för överresan till Danmark. Det kommer att ta längre tid att åka över då vi måste byta till ersättningsbuss på Hyllie station för turen till Kastrup och därefter byta tillbaka till tåg därifrån in till Hovedbangården.

Om Skånetrafikens tidtabell på hemsidan är att lita på kan vi inleda resan med Pågatåg från Malmö C mot Hyllie 11.37 och till slut ändå komma fram i stort sett vid samma klockslag som jag tänkte mig från början. Samling bör därför ske 11.20 istället. Samma plats som tidigare sagts - vid Pressbyrån inne på Malmö C.

Hemresan kommer inte att påverkas av några ersättningsbussar, för då ska tågtrafiken vara igång igen.

Som jag sa på måndagsträffen är den här resan på söndag öppen för alla medlemmar, inte bara gatufotogruppen. Om det är så att du tänker åka med, skicka ett mail till mig på tomas@ffim.se så att jag vet ungefär hur många vi blir. Det är inte så att vi måste förboka något, men det är bra att veta hur många det är som är med så vi kan planera mötesplatser och tider när vi är i Köpenhamn.

Med förhoppning om sol och många glada "irländare"!
/Tomas