Månadens bild för april månad

Foto: Anne-Grethe Holt

På måndagsträffen kunde vi kora Anne-Grethe Holts landskapsbild från Alpbach i Österrike till vinnare på just temat "Landskap". Vår juryperson, Christer Granberg som också gästade oss den kvällen för sitt föredrag om "Björnar och Örnar" hade följande att säga om Anne-Grethes bild:

"En bild som har det mesta. Man kan förstå varför dessa människorna har tagit sig upp hit för att blicka ut över detta fantastiska bergslandskap. Vyn är hänförande, personerna absolut rätt placerade och ljuset är magiskt. De sista solstrålarna träffar den gräsbevuxna kullen och längst bort smälter de mest avlägsna bergen in i en oändlighet med himlens varma ton. En klar vinnare. Grattis!"

Som vanligt finns alla resultat och länkar till både utvalda bilder (med kommentarer) och de som råkade hamna utanför "de tio" på vår Resultat 2019-sida.