Höstpremiär för gatufotogruppen

Nu är det dags för gatufotogruppen att börja träffas igen och se hur vi skildrar den urbana miljön. Efter vårens träffar och sommarens utfärder finns det säkerligen många fina dokumenterade situationer och händelser som du vill dela med dig till gruppen! Ta med 5 - 10 av dem på ett USB-minne till lokalen den 29 augusti från 18.30, så tittar vi på dem och diskuterar över en kopp kaffe och fika!

Vi ska dessutom prata om våra höstaktiviteter, vilka ställen vi skulle kunna åka till och dokumentera, vilka teman som vi ska ta fasta på, och inte minst vem som kan tänka sig ta över samordnarrollen i gruppen, då undertecknad har tagit på sig lite för mycket inom föreningen och behöver släppa vissa uppgifter till andra. Ta med alla idéer och förslag på sånt jag har nämnt ovan, och om du inte kan komma på träffen, men ändå har idéer (och det hoppas jag du har!), maila till tomas@ffim.se så tar vi fasta på dem!
/Tomas