Månadens bilder augusti

Det har varit lite stiltje på hemsidan här under sommaren, men nu är det dags att sparka igång höstsäsongen (även om det förhoppningsvis är sommarvarmt och ljust ett tag till där ute). Vi börjar med att påminna om att augusti månads bilder ligger ute och där är ju temat "Sommar i småbåtshamn", efter att vi justerat temat lite. Vårt ordinarie tema var lite otydligt, och då var det bättre att byta ut det till något tydligare. Dessutom är tävlingen för september månads tema "Porträtt" öppen för inskick för de medlemmar som vill deltaga.

Resultaten för juni och juli månad kommer att presenteras vid höstpremiären den 26 augusti och då får vi hylla de som enligt våra jurypersoner tolkat "Arkitektur" och "Hantverk" bäst, förutom ta del av de nya aktiviteterna som styrelsen planerat för hösten 2019.