Månadens bild augusti

Foto: Lars Åkesson

När röstetalen kom in för augusti månads tävling på temat "Sommar i småbåtshamn" visade det sig att Lars Åkesson tagit den vinnande bilden. Vår juryperson Ulf Nilsson (tidigare gäst hos oss med föredrag om Namibia och Istanbul) hade följande kommentar om Lars vinnande bild:

"När allt har lastats ombord återstår bara att kasta loss och äventyret väntar. Efter seglatsen ligger fartyget tryggt förtöjt i väntan på nästa gång..."

Stort grattis Lars till denna första 10-poängare!

En annan glädjande sak är att i och med denna månads tävling har 40 olika fotografer fått åtminstone en placeringspoäng i våra 8 tidigare månadstävlingar. Alla kan uppenbarligen vara med och få sina bilder bedömda och berömda! Dessa bilder och alla resultat som gäller årets tävlingar kan du som vanligt hitta på Resultat 2019-sidan.

/Tomas

(Anmärkning: Eftersom jurypersonen är nära släkting till tävlingsansvarig och dessutom var med när bilden togs är dennes bild redovisad som "Utom tävlan".)