Christer Lindberg – På vägarna igen

Foto: Christer Lindberg

Vår medlem Christer Lindberg har en ny utställning på gång på Scandinavian Photo i Malmö. Från utställningsinformationen:

 

På vägarna – igen
Fotografen och antropologen Christer Lindberg visar en serie bilder från sin senaste USA-resa på Scandinavian Photo i Malmö.

Vernissage lördagen den 2 november klockan 12.00 följt av föredrag och bildvisning klockan 12.30.

Följ med på en roadtrip genom Nevada, Utah, Colorado, New Mexico och Arizona, och sedan vidare via Death Valley ut till Stilla havskusten och längs Highway 1 genom Californien. Vi täcker nästan 600 mil och stämmer möte med gamla pälsjägare, indianer och filmstjärnor, passerar en och annan billboard för att sedan qruisa i neonljus längs Las Vegas stripen. Pyramid Lake, Canyon Land, Chaco Canyon, Lake Powell, Yosemite och Sequoia National Park är några av hållpunkterna innan vi når palmerna och havet – Monterey och slutligen San Francisco.

Välkomna!

Utställningen hänger fram till den 29 november.

Scandinavian Photo | Östra Förstadsgatan 44