Månadens bild för september

Foto: Claes Jonsson

Den nionde etappen i vår årslånga bildtävling vanns av Claes Jonsson. Vår juryperson, den i Nashville verksamma porträttfotografen H.N. James (www.punkrockphotography.com) hade följande att säga om Claes bild:

"This is a great street/candid portrait. Good light (afternoon  side light, I think, that brings out the textures of his clothing) and sharp focus with great tonal variation in the black and white."

Som vanligt finns samtliga resultat och bilder från september månads tävling på vår Resultat 2019-sida.

Nu är det bara två månaders tävlande kvar innan det är dags att på sista träffen för året kora Årets fotograf som får äran att ta hand om vårt vandringspris under 2020. Oktober månads bilder på temat "Grupp" är nu ute för bedömning och november månads tema "Gatufoto" är öppet för inskick fram till 31 oktober. Medlemmar skickar sina bidrag till manadens-bild@ffim.se.