Tisdags-Cafe´t – Tips & Tricks & Fika

Våra Tisdagar varannan vecka (jämnt veckonummer) har blivit en populär kväll. det brukar samla ca 10-15 medlemmar.

Dessa Tisdags-Cafe har inget direkt program, utan det blir lite av de som kommer gör det till. Det blir diskussioner om bilder, olika redigeringsprogram, om ev nya inköp av utrustning, problemlösningar med div utrustning (alla kan något om något)  - JA det snackas om allt som man inte hinner med på Måndagsträffarna.

Bra kväll för  Nya och ev blivande medlemmar
Det är också en kväll som vi gärna "lotsar in" nya medlemmar till. Det är lite enklare att berätta om föreningen och visa runt i våra lokaler, när det är något mindre antal närvarande.

Många både nya och gamla medlemmar tar chansen att få hjälp och tips om hur man kan komma vidare med sin fotografering - Det är alltså medlemmarnas kväll varje gång !

Senaste Tisdagen 29/10, plockade Conny fram sin laptop och visade lite i Photoshop och Lightroom. Detta då det var några som undrade hur det funkade med Lager-hanteringen i Photoshop. Så när ljuset var nersläckt, projektorn igång och bilden av Photoshop lyste upp vår stora filmduk, gick vi tillsammans igenom hur Lager fungerar och lite annat också. Samt naturligtvis kunde Conny inte hålla sej utan var tvungen 🙂 att visa lite fördelar med att använda Lightroom också.

Tillsammans med kaffe och fika som kvällens Klubbvärd fixat, så blev bra och intressant kväll.

...och som vanligt kunde inte Conny vara tyst någon längre stund. Särskilt inte när det gällde Lightroom 🙂
foto: Rikard Pesson