Arkitekturgruppen 191031

Den 31/10 träffades vi i Lokalen för att titta på bilder från uppgiften som var Brutalism och arkitektur. För en del i gruppen var kanske inte uppgiften så intressant eftersom många uppfattar de här byggnaderna i rå betong, som fula. Men jag tycker att vi ska ta bilder på både det som vi tycker är vacker och fult.
Vi tittade på exempel på Brutalism från Berlin, Köpenhamn och Malmö. Det är givande att se på varandras bilder och kommentera dem även om det inte är djuplodande.
Efter fikat visade Robert intressanta arkitekturbilder från en båttur på floden Spree i Berlin när medlemmar i FFiM var där på fotoresa. Det var många vackra byggnader längs floden både i gammal och mycket modern arkitektur. Solen sken och det var ett strålande septemberväder.
Kom ihåg att skicka 2 bilder på Brutalism till Tomas och 2 till Christers arkiv.
Den 18/11 är det fotogruppernas kväll och då kommer Christer att visa en del av våra bilder, som han har sparat i sitt arkiv för att visas på  FFiMs måndagsmöte.

Nästa möte i Gruppen blir måndagen den 25/11 kl 18.30 i Lokalen.

Uppgiften till nästa gång är: Arkitekturbilder från resor nära och fjärran under 2019. Ta med 5-8 bilder på usb eller papper.
Med vänliga hälsningar!
Ingrid Nilsson