Bildbedömning på ett tisdagscafé

Våra tisdagscaféer har inga fasta program, utan vi har sagt att det blir vad det blir, beroende på vilka medlemmar (och nyfikna) som dyker upp. Däremot har det hänt att vi lagt in speciella händelser på dessa kvällar också, lite som en överraskning för de som kommer dit. Det var nog ingen av de som kom till tisdagscafét som visste om (förutom de tre i styrelsen som ställt upp att vara jury) att bildbedömning åt Örkelljunga fotoklubb skulle ske den kvällen.

Bilder tittades på och sedan diskuterades det ordentligt bland de medlemmar som kommit ner till tisdagscafét innan juryn tog vid och placerade bilderna i den ordning som de tyckte passade bäst. Därefter var det dags att skriva en motivering till varje bild samt välja en "best in show" bland alla 25 bilder som vi fått att titta på.

Vem vet vad som kan komma att hända på nästa tisdagscafé 26 november? Vi avslöjar inget, du får komma ner och besöka oss!

Text och foto: Tomas Nilsson

Conny har hittat något i bildkategorin "Felplacerat".

Fem kategorier med bilder på fem bord att titta på.

Conny och Wolfgang filar på motiveringarna till respektive bild.