Arkitekturgruppen 191125

(Katedralen i Como. Foto: Ingemar Mårtensson)

Uppgiften var: Arkitekturbilder från resor nära och fjärran under 2019. Det kan vara hela byggnader eller detaljer av byggnader.
Det blev en intressant kväll med Arkitekturgruppen i måndags.
Vi fick se många foto på byggnader och detaljer i olika miljöer från många städer och länder i världen. Det var skyskrapor i New York, Tokyo och London, intressanta hus i Spanien, England, Polen, Tyskland, Portugal, Sverige och detaljer från en färgrik busstation på Teneriffa.
Vi har fått flera nya medlemmar i gruppen under året och det gläder vi oss åt!
Nästa träff med arkitekturgruppen blir torsdagen den 6 februari 2020 kl 18.30. Då kommer en fotograf, som heter Markus att berätta om sitt eget fotograferande och det kanske blir tid till att titta på några av våra arkitekturbilder och diskutera dem med Markus.
En uppgift till nästa gång blir att ta bilder på Juldekorerade byggnader.
Jag önskar alla En God Jul och Ett Gott Nytt År!
Ingrid Nilsson