Inlämning till RIFO är påbörjad

FFIM-medlemmar ute i Klagshamn. (Foto: Tomas Nilsson)

Nu har Riksförbundet öppnat inskick till årets upplaga av Riksfotoutställningen (som i år äger rum i Avesta i maj i samband med förbundets årsmöte).

Som vanligt finns det ett antal klasser man kan deltaga i

A Kollektion påsiktsbilder (3-5 stycken)
B Kollektion digitala bilder (3-5 stycken)
C Enstaka påsiktsbilder (max 4 st)
D Enstaka digitalbilder (max 4 st)
E Bildspel

Alla detaljer om hur stora bilder etc ska vara i respektive klass, hur mycket det kostar att vara med i olika kategorier och hur ett bildspel får vara utformade finns på regel- och infoblad i PDF-format från förbundet.

Viktigt för medlemmar i FFIM
Eftersom vi deltar i detta som förening måste man ha en inloggning till uppladdningssidan som är kopplad till medlemskapet i vår förening. De som var med och tävlade förra året har kvar sin inloggning, men om du vill vara med och inte har deltagit förut måste du registrera dig via en länk som du får via tävlingsledaren (dvs undertecknad). Maila till tomas@ffim.se så får du denna länk skickad till dig.

Om det är så att du ska deltaga med pappersbilder (dvs i klass A och eller C) måste du ta dessa med dig (eller skicka via någon annan) på första träffen för terminen den 13 januari eftersom jag måste ha tid att samla ihop allas bidrag och tävlingsavgifter i god tid för deadline som är sista januari. Swish är att föredra, men kontanter fungerar också i nödfall.

DESSUTOM! Även om du bara deltar med pappersbilder måste du ladda upp digitala versioner av dessa så att tävlingskommittén kan ha dem med i kataloger etc (om det nu skulle vara så att din bild blir uttagen).

Om det är något annat du undrar över, maila till mig på adressen ovan, eller fråga på första träffen för terminen den 13 januari.

/Tomas