Massvis med kul på Youtube

På Youtube finns det huuuuur mycker som helst - sök på foto, photo och du får miljonvis förslag. Jag har varit inne och sökt lite de senaste dagarna och hittat några inslag som jag tror kan vara av intresse, hoppas jag.
// Conny 

Historiskt Nedslag
Nu när vi inte på Måndagsträffen får tillfället får ta del av Christers fina "Historiska Nedslag", så tänkte jag tipsa om ett 30 min inslag som gått på Kunskapskanalen om en annan Christer - nämligen grand old Christer Strömholm . Klicka på länken här under och du får en halvtimmes intressant underhållning
>> om Christer Strömholm <<

Snabba ryck
Vill du se hur en sportfotograf arbetar. Att både vara snabb när man tar sina bilder och ännu snabbare med att skicka dem för publicering. Se när Moderskeppet följer fotografen Johanna Lundberg, på en fotbollsmatch.
>> Fota och publicera samtidigt <<

Moderskeppet som gästade oss förra året, har mycket matnyttigt i sin hemsida >> https://moderskeppet.se/ <<

Detta var bara två av de många som jag kommer att tipsa om här under de kommande dagarna
OCH HAR DU något bra/intressant/kul fotorelaterat,
maila mej på FFIM@connym.se