Lena Boström blev Maj-Månads vinnare

Att fotografera mat, så att det både ser gott och ljuvligt ut, samt få till bilden såväl snyggt komponerad som "rätt" ljussatt - DET var vad 5:e omgången i Månadens Bild egentligen handlade om. Att ta en bild som skulle platsa i mittuppslaget på en fantastisk kokbok.
Jury för denna omgång är Eva Lindblad - frilans fotograf i Norrköping.

Eva Lindblads motivering till  Lena Boströmvinnande bild:

" Bilden är mycket välkomponerad med ett mjukt ljus som passar bra till mat. Tredjedelsregeln, diagonaler och blickfång – allt ligger på plats och ger en harmoni i bilden vilket passar detta motiv och kokböckers formspråk är många gånger just uppbyggda så här. Det är en renodlad bild som lyfter fram motivet - maten känns inbjudande!
Bra och medvetet jobbat! "

Du hittar hela resultat-listan under fliken
Månadens Bild >Resultat 2020

Du kan också på denna sida Resultat 2020, se vem som leder totalt!
Där är 25 namn NU på listan med poängtagare!

Vinnare av April Månadens Bild -- Lena Boström

foto: Lena Boström