Anne-Grethe 1 p efter Claes

Även i Augusti månads omgång var det 31 fotografer, som skickat in bästa bild till tema
Barn – en bild man blir glad av 

Jury för detta tema var den barn och porträttfotografen Eva Rosth.
Eva arbetade i många år i Malmö i sin egen ateljé på Östergatan. Hon är också sedan många år medlem i FFiM.  När hon berättade om sitt arbete, på en Måndagsträff, sa hon så här om sin fotografering.

Den delar upp sej på tre ”ben”.
Först kom Porträtt-fotografering, sedan Reklam-foto och det tredje var tävlingsfoto med Malmö Fotoklubb(FFiM).  Men det sistnämnda var mer som en avkoppling, rekreation. Detta även om Eva inte var så överförtjust i att tävla med bilder.
– Det är så relativt i bedömningen och det beror helt på vad den domaren gillar.

Trots att hon inte är överförtjust i tävlingar, så så fick vi henne att med sin breda erfarenhet av barnfotografering och fina bildsinne, att bedöma denna omgångs Barn-bilder.
Vill du se och läsa mer om Eva, klicka >> Eva gästar Måndags-träffen

Vinnare av Augusti Månadens Bild — Anne-Grethe Holt

Evas motivering till Anne-Grethe´s  vinnande bild formulerade hon så :

“Att få apa sig efter hjärtans lust är glädjefylld för barnen och en bra chans för fotografen! Jag vet inte om den här bilden har arrangerats eller inte, men den känns spontan och okonstlad. Fint ljus, bra detaljer som triggar fantasin. Reflexer är en gudagåva för fotografen!”

Du hittar hela resultat-listan under fliken Månadens Bild >Resultat 2020

Du kan också på denna sida Resultat 2020, se vem som leder totalt! Listan har utvidgats och nu finns 31 namn med poängtagare!