Arkitektur-gruppen 8 okt

Nu bryter vi karantänen med en träff i klubblokalen. Eftersom vi inte är så många bör det inte bli något problem med att hålla distans.
De som inte kan eller vill komma uppmanas ändå att skicka in bilder som kommer att visas. Förslagsvis 3-5 bilder per person som skickas till undertecknad i lågupplöst format, alltså 2000px på längsta sidan.

Uppgiften den här gången är att ta arkitekturbilder där byggnaden är själva huvudmotivet men att föra in ytterligare ett eller flera element i kompositionen. Exempelvis en person som bidrar till att klargöra skalan, en parkerad bil, en lyktstolpe, en skugga från ett närstående hus, eller liknande. Lämna en kort redogörelse för hur ni tänkt avseende kompositionen och på vilket sätt “tillägget” förstärker bilden.

Avseende nästa uppdrag lämnar jag bara en ledtråd: “Lekfull”. Det kan ni fundera på och spekulera kring vad det kan tänkas innehålla. Svaret kommer när vi träffas i lokalen.

Torsdagen den 8 oktober klockan 18.00.
OBS! v.g. meddela mig om ni avser komma,
så fixar jag extra gott fikabröd den här gången.

Inför uppstarten uppmanar jag nya intressenter att titta ner i lokalen eller kontakta mig, med eller utan bilder.

Hjärtligt välkomna!
Christer