Fortsatt spänning i toppen

En tiopoängare blev det i denna omgång till Jens Svare-Olsen !

Han fick full pott för sin härliga häst-bild!
OCH plåta hästar – det kan han !!

Härligt fångad samspel och lycka mellan människa och häst. Mycket känsla i en teknisk bra genomförd bild. Man ser att hästen är trött och nöjd. Att ryttaren är stolt. Höga poäng för både form, budskap och innehåll.

Med denna motivering av September månads jury – Øyvind – klev Jens in i poäng-ligan.
Dock har han för stort gap upp till de två som kämpar om första ELLER andra platsen. Claes ligger nu 7 poäng före Anne-Grethe.
På 3:e platsen är det dock jämnt. FYRA stycken har samma poäng.
Med två omgångar kvar att plocka poäng i, så är det fortfarande OLIDLIGT spännande 🙂

Vår jury denna gång var Øyvind Sviland.
Han är ursprungligen från Norge och är numera bosatt i Malmö. Han jobbar som fotolärare på Einar Hansens Gymnasium i Malmö, samt undervisar foto på Lunds Konst och Design Skola. Har även undervisat på Folkuniversitetet i Lund sedan hösten 2010. Han har haft ett flertal utställningar, bl.a ”Skitungarna – en kärleksförklaring” skildrar historien om Emma Kochs arbete bland gatubarn i staden Kabele i Uganda.

Øyvind har också ett starkt intresse för gamla fotografiska tekniker. Detta berättade han om vid en Måndagsträff hos oss för två år sedan.

Jens vinnande bild

Du hittar hela resultat-listan under fliken Månadens Bild >Resultat 2020

Du kan också på denna sida Resultat 2020, se vem som leder totalt! Listan har utvidgats YTTERLIGGARE och nu finns 33 namn med poängtagare!