Våravslutning 2021

 
 
 

Då var ännu en ”termin”, våren 2021 till ända, en vår som fortsatte som fortsatte som 2020 slutade. Nu börjar vi väl, tack och lov, att se slutet på eländet och ser fram emot att kunna träffas i lokalen till hösten. Mer info om hösten kommer snart på hemsidan, det är bara några detaljer kvar, så håll ut.

Avslutningen hölls i musikens tecken nere vid musik-kullarna i Västra hamnen med utsikt över sundet, bron och Köpenhamn. Vi samlades vid 19:00 och räknade ihop skocken av fotografer. 26 personer var anmälda, några fick förhinder och några tillkom så det blev ett bra gäng som samlades.

Anne Grethe hälsade välkommen och delade ut kvällens fototema. ”Kustpärlor” föll sig ju naturligt när vi var 75 meter från kusten och tema nummer 2 var ”rött”. Sussie som kvällen till ära kom i röd kjol och på röd cykel blev poppis på kuppen.  Det var inte bara färgen rött som godkändes utan även andra saker som man kunde associera med rött fungerade.

Fotograferna försvann som en avlöning och tog sig ann uppgiften. Medan det fotograferades så förberedde Conny grillarna så att vi kunde avnjuta grillad korv när vi kom tillbaka.

Det var mycket prat och skratt och man kunde ana en saknad av att träffas över ett gemensamt intresse som korv, men det pratades även foto och fotografering. 

Nu önskar vi alla en trevlig sommar med foto, bad, avkoppling, jobb eller vad man nu går igång på. 🙂

Vi ses den 16/8 -21 på en plats som meddelas inom kort.

Väl mött // Niklas

(Bilder från kvällen fylls på efterhand)

 

Lite info som även delades på kvällen:

Max 5 bilder på temat Rött skickas till jonas@ffim.se SENAST 15 JULI.

Bilderna kommer presenteras på måndagskväll under hösten. 2000 pixlar på bredaste sidan. Namn på bilderna. Om du har bilder som visar “känslan rött” skriv gärna någon rad om hur du har tänkt.

Bilder till bloggen med tema Skånska kustpärlor skickas till anne-grethe@ffim.se

2000 pixlar på bredaste sidan. Bilderna läggs in fortlöpande.

 

Glöm inte att månadens bild fortsätter under sommaren.