Arkitektur-gruppen 220120

Vi blev en liten skara som tog oss till Lokalen i stormen som höll på att få oss att flyga i luften.
Men allt gick bra som väl var och vi kom både dit och hem igen.

Uppgiften var att ta arkitekturbilder vid Triangeln i Malmö och motivera varför vi tagit bilden, synpunkter och förklaringar till bilden. Vi hade tagit bilder på ett begränsat område och det visade sig att vi hade tagit helt olika bilder. Det var byggnader i sol och skugga, i ljus och mörker, hela byggnader och detaljer, fasader i samspel med träd och växter, restaurangfönster och hotellfoajé på natten.

Det var linjer och geometriska former, speglingar och en bild med association till Downing street no 10.
Ulf Svensson visade intressanta bilder från Barcelona och Christer Lindberg från konstmuséer i Borås. Vi behöver vidga våra vyer!  

Nästa arkitekturträff blir
torsdagen den 3/3 kl 18.00 i Lokalen.
  Var och en ska ta 3–5 bilder på Lilla Torg, men inte in på tvärgator.  Det gäller att hitta intressanta vinklar och sedan kunna motivera varför bilderna blev tagna och berätta lite om bilderna. Bilden skall vara 2000 pixlar på längsta sidan.


Välkomna!
Ingrid Nilsson

Arkitektur runt Triangeln
foto: Ulf
foto: Ingrid