Arkitektur-gruppen på Lilla Torg 220303

Den 3 mars träffades medlemmarna i Arkitekturgruppen. Flera hade inte setts sedan före pandemin för mer än två år sedan, så det var extra roligt att ses.

Uppgiften var att ta bilder på arkitekturen på Lilla Torg. Det visade sig att det inte var en lätt uppgift konstaterade vi alla. Nu finns det mängder med stora parasoller och gasvärmare som döljer de vackra gamla byggnaderna.

Vi fick göra det bästa möjliga och hitta bra vinklar. Det blev intressanta bilder med speglingar, detaljer, bilder i strålande sol och mulna dagar liksom vackra kvällbilder. Vi diskuterade bilderna utifrån färgkombinationer och kontraster, linjer, former och detaljer.  

Här under hittar du alla de bilder som vi såg under kvällen.
Klicka på övre vänstra bilden,
så startar du ett bildspel
och ser hela bilden!

foto: Line
Arkitekturgruppen 220303

Vi enades under kvällen om nästa fotouppgift. Som blir: Emporia.
Vi ska bara ta bilder på Emporias fasader.  Var och en ska ta 3- 5 bilder och ta med till mötet på usb. Det gäller att hitta intressanta vinklar och sedan kunna motivera varför bilderna blev tagna och berätta lite om bilderna.  Bilden skall vara 2000 pixlar på längsta sidan.  

Nästa Arkitekturträff blir onsdagen den 20 april.  
Välkommen!
// Ingrid Nilsson

foto: Sven