Våravslutning 2022-06-07

Foto: Peter Sandén

Same procedure as last year… vissa saker ändrar man bara inte på! Så det blev korvgrillning och fotografering i repris på musik/ljudkullarna vid badet i Västra Hamnen på vårens avslutningsträff. Lätt att ta sig dit, bekvämt att grilla och mycket att fota. Kvällens tema för att fotografera och skicka in bilder – RÖRELSE – bestämdes med tanke på alla sportaktiviteter vi såg förra året på den här platsen. Det något ruggiga vädret gjorde att volleybollspelare och utegymmare var helt frånvarande, men det gjorde ju utmaningen lite roligare, eller hur? Själv försökte jag utmana några stillasittande fiskmåsar att flyga iväg när jag zoomade in på dem men misslyckades såklart. De sitter förmodligen envist kvar på samma plats än idag…

Längst ner på sidan hittar du ett urval av de inskickade bilderna på temat “Rörelse”

Foto: Wolfgang

Helga har i sin ägo några perfekta bära-med-sig-grillar och i år hade vi inte snålat på korven. Grillmästaren Niklas eldade på och bjöd på chorizo, salsicca och lite vanliga smala.

Kanske sitter Conny o Kenneth och pratar kamerateknik? Eller diskuterar de vad de ska hitta på i sommar? I det här gänget finns alltid något att prata om varje sig man sitter på tu man hand eller i grupp.

Foto: Woflgang
Foto: Wolfgang

The lone ranger…eller the lone photographer… eller Conny på fotoutflykt…

Här är det en exceptionellt viktig bild som ska tas! Undrar vad som fastnade på alla minneskorten just här?

Foto: Lena Boström
Foto: Lena Boström

Allt ljus på Marie-Louise är det ju inte, utan snarare allt ljus bakom Marie-Louise. Himlen bjöd på många skådespel under kvällen men regnet slapp vi.

Ibland behöver man vara i sin egen bubbla som Line här för att fokusera på motivet. Och lite hjälp av knäna för att hålla kameran helt stilla.

Foto: Lena Boström
Rörelse Avslutning 220607