Augusti Temat – Barnporträtt

Fast det var mitt i sommaren och många hade semester så kom det in många bidrag från FFIMs medlemmarna och hur de tolkat temat kan du se i bildspelet på Denna Månadens Bilder.

Att fånga en händelse när barn leker ger ofta en väldigt spontan bild. För när barn leker, då sk-ter de i fotografen. Lite marigare är det om man vill ha ett “vackert” uppställt porträtt med slätkammad lugg och sjömanskostym. Alternativt söt sommarklänning och blomma i håret. Då ställs inte bara fotografens tekniska kunskaper på prov, utan då gäller det oftast också att vara en “psykolog” ELLER ha fickan full av godis 🙂

Du hittar alla månadens bidrag under fliken >> Denna Månadens Bilder.

// Conny & Niklas


PS.
Vi har nu också öppnat för inlämning till
September månadsomgång
 Fallfärdig

(inlämning senast 30/8)