NU är vi igång – kul utomhusfotografering

Höstterminen startade 15/8 med måndagsträff på stan. En fantastisk sommarkväll med festivalglädje.

Klockan 19.00 så hade 14 medlemmar samlats vid Gripen statyn på Gustav. Vi var definitivt inte ensamma på Malmös mittpunkt. Torget var fullt av folk. Festivalen var ju i full gång. Solen sken och himlen hade klart rätt fotbollsfärg. Inte bara på himlen var det sol. På Gustavscenen några meter bort från vår samlingspunkt, var Syster Sol på gång med att äntra “tiljorna”.

Helga hälsade alla välkomna till en ny termin.
foto: Wolfgang

Efter att sedvanlig hälsningsfras och en förhoppning om att alla haft en skön sommar, så blev det lite mingel med kamerorna i högsta hugg.
Det kändes som det fanns ett behov att motionera avtryckarfingret 🙂

foto: Sussi

Som Kvällen fotouppgift hade vi “Hela Malmö”. Vårt stora fotoprojekt som rullat under hela sommaren. Hoppas ni sett alla bilder som kommit in till vår blogg – https://bloggen.ffim.se/
Bloggen har ju varit en som Inspirationssida och för att se vad som finns i Malmö OCH vad andra medlemmar har hittat.

På nästa Måndagsträff så kommer Anne-Grethe och Conny att presentera lite mer konkreta uppgifter om hur inlämning och sådant skall gå till. Det blir rätt snabba “puckar” efter detta, för att få ihop utställningen.

Så att fånga lite mer motiv till vår utställning i höst, var det primära temat för vår första Måndagsträff på höstsäsongen.
Givetvis så ingår motiv och bilder från Malmö Festivalen i vårt tema också.


Bilderna från Malmö Festivalen som togs under kvällen och resten av veckan, kommer att redovisas på Måndagsträffen den 26 september.

Men för att få med DINA bilder där, skall du skicka MAX 5 bilder (namnade ordentligt) och i sedvanlig 2000px, till HELGA@ffim.se senast 27/8 !


Efter ytterligare lite snack skingrades skaran och aktiviteterna började.

Om inte förr, så ses vi väl på nästa Måndagsträff
då det bl.a blir Loppis
Hälsningar
Helga

foto: Wolfgang
foto: Jonas
foto: Wolfgang
foto: Sussi
foto: Helga
foto: Jonas