Lyckad vernissage

Klockan halv två stod Anne-grethe och Conny på den lilla scenen som finns på Mötesplats Dammfrigården. Detta är också platsen för föreningens senaste fotoutställning – Hela Malmö –.

Efter en kort intrudoktion av Violetta som är aktivitets ansvarig på Dammfrigården, så fick Anne-Grethe mikrofonen och började berätta hur denna utställning kom till.

Vår Tisdags Café man, Kjelle, satt i våras vid Triangeln och fotograferade. Samtidigt passerade Violetta förbi och undrade vad Kjelle plåtade. Han förklarade att det var en uppgift till sin fotoklubb. Deras samtal där resulterade sedan till att Anne-Grethe och Conny, drog igång Projekt Hela Malmö.

Efter ett upprop på en Måndagsträff och lite “reklam” här på hemsidan, så startade vi med att samla in bilder till vår blogg-sida – https://bloggen.ffim.se/ – Här ramlade det in foto hela sommaren, som en uppvärmning till insamlingen av deltagande foto för själva utställningen. Den 5 september var sista datum för att få med en bild till utställningen. 25 medlemmar bidrog med foto och vi plockade ut 27 av dessa, som sedan printades i A3-format och monterades med passepartoute i en enkel svart ram.
Bilderna hängdes i torsdag och i dag , fredagen 30/9 så invigdes vår fotoutställning.

Drygt 50 personer var med på vernissagen och beskådade våra alster.

Fotoutställningen hänger kvar året ut och för dej som inte kunde närvara vid vernissagen, är det enkelt att komma och titta varje dag tills den plockas ner.
Öppettiderna
HELA veckan 9.oo-15.oo
Adressen är
Mötesplats Dammfrigården,
Korsörvägen 1.

Med ett klipp så invigde Anne-Grethe vår utställning
foto: Tomas
Ett 50-tal besökare var med vid vernissagens öppnande.
foto: Conny