Fotoutställning på Trelleborgs Bibliotek

Hastigt och lustigt så fick Anne-Grethe och Conny ett mail med en chans att ställa ut foto på Trelleborgs Bibliotek. På grund av ett missförstånd, så hade Bibliteket ingen utställare för november månad.

Men vi är ju pensionärer, så vi gjorde en blixtinsats. Letade bland bildfilerna, printade ut, ramade in och hittade några foto bland redan printade och ramade och efter en knapp vecka, så hängde vi upp våra bilder på biblioteket igår.

// Conny

Anne-Grethe visar några bilder från sitt projekt MINNESBILDER plus ett par van Dyke-bilder som är en uppföljning av projektet.
Conny visar några av sina porträttbilder samt några minimalistiska landskap/stadslandskap.

Vill DU också ställa ut?

Vi har ju tre olika ställen i vår lokal –
Klicka här nedan och
LÄS MER på vår hemsida
OCH ANMÄL sedan ditt intresse!