Månadens bild 2023

Då var det dax att börja gnugga geniknölarna och trigga fantasin för att kämpa om en topplacering i klubbens månadens bild 2023. Det har i två år varit tätt i toppen men det finns plats för fler innan målspurten avgör vem som vinner. Är du inte så tävlingsinriktad så se månadens bild som en utmaning att ta bilder på ett tema som du kanske inte i vanliga fall fotograferar.

Bilderna som skickas in skall som vanligt vara tagna efter att temana har publicerats, dvs. efter söndag 27/11-22 för tema januari-juni. Det är såklart fri tolkning av temat från fotografens sida och den “jobbiga biten”, 🙂 lika fri tolkning från juryns sida. Fotograf och jury har samma information, varken med eller mindre. Så… Nu när ni vet vilka tema det är så är det bara att ladda batterierna/filmrullarna/hålkameran och sätta igång..

Bilderna skall vara inskickade senast klockan 23:59 sista dagen innan månadsskiftet  (31 januari för februari månads tävling, 28 februari för mars tävling etc).

BILD-FILEN namnges enligt följande
— ÅrMånad-FörNamn-Efternamn.jpg—
Alltså för januari månad 2023 och ditt namn är Putte Puttesson
—- 2301-Putte-Puttesson.jpg 

Januari – Kryddstark

Februari – Järnväg

Mars – Nummerlapp

April – Kök

Maj –  Dragkamp

Juni –  Öl

Läs MER på >> https://ffim.se/manadens-bild-2023/

Lycka till, och glöm inte att ha kul.