tre NYA utställningar i lokalen!

Nu har vi fått en mängd nya och fina bilder på våra väggar i lokalen. Vi har ju alltid tre olika foto-utställningar på gång i vår lokal, dessa är öppna för alla medlemmar.

Den första utställningen möter du som besökare först., i den utställning vi kallar Fem-i-Köket. Där har Marie-Louise Hansson hängt fem stycken bilder från bl.a Nashville, Tennesssee

Helga Kringleh, våran ordförande, visar ett trettiotal foto från Island i vår stora lokal, Oddners Sal. En blandning av svartvita bilder och färg, alla lika fina och intressanta att beskåda.

I Christers Rum hänger Tommy Cronholm lite mera landskapsbilder, från olika ställen i Skåne. Som t.ex en färgrik bild på ett träd, som Tommy plåtade vid Dalby Stenbrott

Helga, Marie-Louise och Tommy, deras foto pryder nu våra väggar i lokalen.
Marie-Louise hade med sej stort antal bilder, bland dessa valde hon sedan ut 5 st till Fem-i-Köket
Helga är den första som inte “hänger” sin fotoutställning i Oddners Sal – hon STÄLLER ut sin bilder 🙂
Tommy har däremot hängt sina bilder i Christers Rum
I köket kan du se Marie-Louise foto, när det är dax för fika

Det var inte bara fotoutställnings göromål, denna kväll. Det var ju oxå första Tisdags-Cafét för säsongen. Kjelle hade fixat go-fika i vanlig ordning och höll öppet från 18.30.
Drygt tio medlemmar gästade lokalen denna kväll. Dessutom var det glädjande att se två nya/blivande medlemmar, dessa hälsades varmt välkomna.

Det blev sedvanligt kul och givande snack om både foto och annat livsviktigt!

I soffan i Christers rum var det lite “kurs” i Lightroom. Det blev ett och annat tips samt förklaring hur de senaste AI-maskningen fungerar.

Ingemar i Gatufotogruppen visade en inspelad föreläsning för några av de närvarande. Detta efter att ha kollat om det där med ZOOM- möte funkar för en i Gatufotogruppen. Som blev ett positivt test!

Ingemar i full gång med att testa ett ZOOM-möte
Conny & Uffe går igenom de nya finesserna i Lightroo

PS Glöm INTE att skicka in ditt bidrag till Månadens Bild.
Februari temat är ju enkelt denna gång 🙂

– JÄRNVÄG –


Text & foto: Conny