Styrelsen blev omvald

Den 27 februari var det dags för sedvanligt årsmöte i föreningslokalen. Sittande ordförande Helga Kringleh fick hålla i klubban och leda oss genom de 16 punkterna på dagordningen.

Det blev denna gången inga nyheter i styrelsen – Helga sitter kvar som ordförande medan Jonas Björk, Lena Boström och Niklas Svensson valdes om på ytterligare två år. De båda suppleanterna Anne-Grethe Holt och Line Ryan blev omvalda på ett år. Wolfgang Gerlach, Ingemar Ljungdahl och Tomas Nilsson blev ju förra året valda på två år och sitter lugnt kvar.

Revisorerna Kenneth Håkansson och Ingemar Granelli sitter fortsatt kvar tillsammans med revisorssuppleanten Ingemar Mårtensson. Inte heller valberedningen Sussi Bogren och Conny Magnusson ville lämna utan kör på ett år till.

På sedvanligt pedagogiskt vis förklarade Wolgang allt det där med Debet och Kredit.

När Wolfgang dragit siffrorna för 2022 och ett försök till budget 2023 så läste Kenneth Håkansson upp revisionsberättelsen och rekommenderade ansvarsfrihet för styrelsen.

En motion hade kommit in – Michael Borrings förslag om ytterligare ett medlemsalternativ – nämligen stödmedlemskap. Styrelsen rekommenderade avslag och efter en kort diskussion bland medlemmarna röstades motionen ner.

Det blev en kort sittning för de 21 personerna som dykt upp men sen en minst lika lång fika- och snackestund innan vi kunde möblera om igen och stänga dörren för kvällen.

Dagordningen följdes punkt för punkt, av de drygt 20 medelmmar som kommit till Årsmötet
Enligt Wolfgang, så är det denna maskin han gör bokföringen på 🙂

Text: Lena Boström
Foto: Conny