Gatufotogruppen

Gatufotogruppen samlades 20 april i lokalen, för att redovisa bilderna från Köpenhamns-utflykt och besök på ST Patrick’s day.

Det började med samling på centralen för resa till Hovedbanegården i Köpenhamn, Det hela skedde under Tomas Nilssons vana guidning där han tog oss till de viktiga platserna för att kunna se det berömda trebens-loppet mellan de olika irländska pubarna.

Vid lunchtid samlades gruppen för rådslag om lämplig plats att äta lunch, vilket blev Hard Rock Cafe på Rådhusplatsen.

Efter öl och hamburgare kunde vi sedan avnjuta traditionell irländsk dans och musik på Rådhusplatsen för att sedan följa kortegen runt stan. Här delade vi på oss och reste sedan hem under kvällen.

Merparten av de som deltog i resan fanns på plats i klubblokalen för visning av bilderna som är en kavalkad i grönt och skummande öl, se bildspelet.

“Vårkänslor” till den 11 maj

Efter fikat blev det fokus på nästa uppgift, som är “vårkänslor”, fri tolkning att inlämnas och redovisas på nästa träff som är 11:e maj.
5 bilder var i jpg-format med 2000 pixlar längs längsta sidan och namngivna “förnamn-efternmn-vårkänslor-1-5”. Skickas per mail eller Wetransfer till gatufoto@ffim.se senast 10:e maj.

// Ingemar


Se alla bilderna från Köpenhamn i bildspelet här under,
i bokstavsordning