Tre nya utställningar i lokalen

I våra lokaler får alla medlemmar en chans att ställa ut sina foto. Du kan läsa mer om hur du gör <här >

Senaste “hängningen” gjorde Anders Bergquist, i det vi kallar “Fem i Köket”. En opretantiös liten utställning med 5 st A4-foto i svarta passepartouter.
Anders visar sina fem foto under temat “Havet och Människorna”. Det är lite olika bilder där båtar, fartyg och “låd-farkoster” samsas med människor, som Anders visar upp.

Anders bjöd på chips och cider, vid sin vernissage i “Fem i Köket”

I “Christers Rum” presenterar Peter Sandén 7 stycken fina bilder med underbara undervattensbilder. Peter har kombinerat sitt fotointresse med att dyka. Detta är en jättefin kombo tycker han och när vi ser hans bilder, kan vi bara hålla med.

En djupdykning 🙂 i Peter undervattens intresse resulterade i dessa fina foto

I “Oddners sal” vår stora fina möteslokal, har det nyligen kommit upp hylllistor, för visning av både oramade och ramade foto.

För någon vecka sedan ställde Jonas Björk upp ett större antal svartvita bilder med temat “Trons glädje”. Vi kommer att få höra lite mer om denna utställning på Måndagsträffen den 22 maj. Då Jonas berättar om sitt projekt där dessa foto ingår.

Några av Jonas foto i stora möteslokalen.

Så vill DU också ställa ut i lokalen – hör av dej genom en anmälan på den här sidan >> https://ffim.se/ha-en-egen-fotoutstallning/


Text och bild: Conny