Tjuvkik på höstens program

När detta skrives är vi snart i halva juli och solen lyser med sin frånvaro. Regnet kommer lite fint ner från den grå himlen och blötlägger åtminstone delar av Malmö.
Men det är ju mycket sommar kvar innan vi drar igång säsong 2 av FFiM-året 2023. Men vi ser väl alla framemot att träffas igen i både vår fina lokal och på våra fotoutflyckter samt allehanda “workshops”.
Fast det är inte så länge till, för en månad går fort, för det är ju redan dax för första Måndags-träffen den 14 augusti!

Höst-säsongen riv-startar med en utomhusfotografering – för det är ju just att fotografera som är den gemensamma nämnaren för oss alla i FFiM.
Temat för denna kväll är Malmö festivalen.
Så skriv in den 14 augusti i din almenacka, så ses vi vid Gripenstatyn på Gustav Adolfs torg (utanför HM-huset) kl 19.00

Måndagsträffen därefter drar vi igång årets upplaga av den populära Bild-Stafetten. Lena håller i den i år också och vi hoppas att det blir lika många deltagare som åren innan.

Medlemskväll blir det den 11 september. Inbokade för bildvisning är redan Ingemar Ljungdahl och Sten Nachenius. Det blir bilder från Yttre Hebriderna av Ingemar och Sten berättar om sin resa i gatufotograferingens värld. Men det finns plats för fler medlemmar, hör av dej till Line@ffim.se om du vill deltaga.

Sedan fortsätter höstens Måndagsträffar, med nedslag i fotohistorien, det blir bildanalys och vi får lära lite om skapandeprocessen i foto.

Detta program som vi “tjuv-kikar” på kommer att fyllas på med mer, på våra Måndags-träffar OCH givetvis så kommer alla våra FOTOGRUPPER att förgylla foto-tilvaron med sina kvälls upplägg. Först ut är Gatufoto-gruppen den 17 augusti.

Avrundar året gör vi med sedvanlig Jul-Mingel, då vi också passar på och korar ÅRETS FOTOGRAF.
Men det är några månads-omgångar kvar, så se till att lämna in ditt bidrag och plocka poäng.

Du kan se det preliminära programmet under fliken PROGRAM – där finns även datum för de fotogrupper som redan bestämt sin första höst-träff.

Vi ses 19.oo den 14 augusti på Gustav Adolfs torg,
med kamera (och ev blixt 🙂 webredaktörens anm )

Tills dess ha en skön sommar
//Styrelsen

Vi riv-startar den 14 augusti kl 19.00.

Vi träffas på Gustav Adolfs torg och plåtar på Malmö Festivalen

 

Var alltid uppdaterad

Glöm INTE att du kan PRENUMERERA på vår nyhetstjänst
– anmäl dej och få ett mail var gång något publiceras på vår hemsida!
Klicka här >> https://ffim.se/prenumerera-pa-nyheter/

Glöm INTE att lämna in din Augusti-bild.
tema
SOMRIGT PORTRÄTT

senast 31 juli

Text & foto: Conny (webredaktör)