Två utomhus träffar

Mer än halva april har gått, våren har anlänt, rapsen lyser gult och Corona är på allas läppar. På våra läppar skulle det ju istället ha varit namnet på årets FFiM-stipendiat. En presentation som var planerad i programmet till Måndagsträffen den 20 april.
Men tyvärr så fick vi ställa in denna Måndagsträff och på vårt styrelsemöte tidigare i denna veckan, tog vi också beslutet att ställa in resterande Måndags-träffar fram till sommaren, som var planerade NERE i LOKALEN.

2 UTOMHUS-fotograferingar
Vi bestämde istället att vi ska träffas utomhus, då smittorisken av Corona är ju mindre när vi träffas i den fria naturen. För vi i styrelsen åtminstone, tycker att det är viktigt att vi träffas och håller igång, även om vi inte kan vara tillsammans och ha större aktiviteter nere i FFiM-lokalen.

Första Utomhus-träffen blir MÅNDAGEN 18 maj. Då tänkte vi att vi skulle mötas ute vid Lokstallarna på Kirseberg. Här erbjuds en mängd foto möjligheter. Bara att gå runt och plåta alla de stora och ”lätt-väderbitna” byggnaderna är något som vi tror tilltalar de flesta, även om man inte är med i Arkitektur-gruppen.

Tyvärr så har inte Nordic Steetfood öppet mitt-i-veckan, men naturligtvis kan man ta med egen kvällsfika om man känner för det.
För go-fika är ju synonymt med Måndagsträff, (även om man själv tar det med sig),  eller hur… 🙂

Måndagen 18/5 träffas vi vid Lokstallarna på Kirseberg  kl 18.30 – vid RÖDA pricken, se kartan. Det är rakt in mellan grindarna från Södra Bulltoftavägen. Där man också kan parkera både bil och cykel.

Klicka på kartan och förstora den

foto: Helga Kringleh
foto: Helga Kringleh
foto: Conny
foto: Conny

Säsongs-avslutningen 1 juni på Sibbarp

Enligt vårt fastlagda program, så var ju säsongs-avslutningen redan planerad som en gemensam fotografering, med korvgrillning. Har ju blivit lite av tradition nu med att vi går ut och plåtar tillsammans och sedan delar en "gourmé-måltid" nere i lokalen.
Dock får vi göra lite ändringar denna gång och vi har tänkt oss att vara ute vid Sibbarp.
Men vi återkommer med mer information (när-var-hur), i god tid till dess.
Vi vill bara att ni antecknar i era agendor, att vi ska ha MÅNDAGS-träff den 1 juni och så att ni inte bokar något den dagen mellan ca 18.30 och nio.

Fotogrupper och Tisdags-Café
När det gäller program och träffar för våra olika Fotogrupper, så är det upptill varje sammankallande i de olika grupperna, som bestämmer när och OM, fotogruppen skall träffas. Kolla i era mail-boxar OCH på vår hemsida, för senaste info. För det är ju så här i dessa tider, att allt kan ändras SNABBT !

Tisdags-Cafét håller öppet fram till 26 maj, om inget annat meddelas på hemsidan!

Vi hoppas att vi till hösten skall kunna köra ”normalt” igen och att ni har möjlighet att komma på dessa två utomhus Måndags-träffar.
Glöm sedan inte att vi har ju också mycket på gång ”på distans”Månadens Bild, våra olika Foto-Gallerier och flera av Fotogrupperna har ju lagt ut lite ”hemläxor” att göra ?

För Styrelsen
// Helga

PS. Presentationen av Årets FFiM Stipendiat kommer att bli till hösten istället