Utställningar NU & framåt

Här är sidan där du hittar
Utställningar som FFiM´s medlemmar deltager i.
Utställningar som kan vara av intresse för dig.
Utställningar kan man ju inte få för mycket av 🙂

Så hör av dig, när du skall ställa ut, sett en fin utställning eller bara vill  göra "reklam" en utställning 
// Conny & Tomas

Klicka på bilderna, så får du se dem i större format !


  • Javier & Claes ställer ut Gatufoto Två medlemmar i FFiM, Javier Deleon och Claes Jonsson, ställer sina bilder på Eslövs Medborgarhus Kyrkogatan 1 det är ca 200-300 meter från järnvägsstationen Det är Streetphoto / Gatufoto som är temat för de bägges foto. Du kan se utställningen hela Mars månad, Måndag till Fredag mellan kl 9.00-16.00 Det är också öppet när Medborgarhuset har andra evenemang Sönd  3/3 kl 13-18 Sönd 17/3 kl 13-17 Lörd 23/3 kl 10-14 Sönd 24/3 kl 15-18  
  • Kvinnliga fotografer i Malmö 1860–1920 Stadsarkivet i Malmö har en ny utställning på gång om kvinnliga fotopionjärer i Malmö. Vernissagen är den 8 mars och i samband med utställningen har de ett föredrag med arkivarie Anette Sarnäs den 12 mars 18.30 i Stadsarkivets lokaler på Bergsgatan 20. Från hemsidan: ”I anknytning till stadsarkivets utställning om kvinnliga fotografer i Malmö håller arkivarie Anette Sarnäs ett föredrag den 12 mars som presenterar dessa fotografpionjärer. Vilka var de, vad hade de för bakgrund och hur arbetade de i sitt yrke? Var fanns deras ateljéer? Vilka spår har de lämnat i arkiven? Varmt välkomna!” Läs mer på Stadsarkivets hemsida:
  • Konferens/Utställningar hos Landskrona Foto Christer Lindberg tipsar om en konferens som Sociologiska institutionen på Lunds Universitet anordnar tillsammans med Landskrona Foto på temat ”Photography And/As Knowledge” helgen 5-6 april. Utöver konferensen kommer det även att bli utställningar och diverse kvällssamtal inom den närmsta tiden. Om du är intresserad, gå till deras sida där du kan läsa mer om programmet och även hitta en länk till biljettköp.