1936 så bildades Malmö Fotoklubb och med namnbyte i början av 1990-talet,
till Fotografiska Föreningen i Malmö
så har FFiM följaktligen år 2021,
funnits i 85 år.
Vi kommer att fira detta 85 års jubileum på lite olika vis, bl.a har vi tankar på en utställning och ev bok. Mer info kommer detta framöver.

OBS!
UPPDATERAT 210915

skicka in bilder till Jubileumsutställningen på STUDIO som blir 2 november 2021 och året ut.
Tema SKÅNSKA KUSTLANDSKAP

Varje fotograf får skicka in max 3 bilder. Räkna med att du får med en eller två bilder. Urvalet görs av jubileumskommittén. Bilderna kommer skrivas ut i A4.

Bilderna skall vara 3000 pixlar på bredaste sidan.
Döp bilden till ditt namn plus stället där bilden är tagen. Plus nummer. 1 på den du helst vill ha med osv ….
Exempel: annegretheholt1.klagshamn.jpg

Bilderna skickas till
sussibogren@gmail.com
via WETRANSFER eftersom det blir stora filer

SENAST DEN 20 SEPTEMBER.

*Vi kommer skriva ut och montera alla bilder och du kommer debiteras 100 kr för varje bild du får med för att täcka kostnader för utskrift, passepartout och ram.

Skånska Kustpärlor

Till Jubileet har vi förutom tankarna på en Utställning - med tema  Skånska  Kustpärlor - miljöer, möten, människor


ÄVEN startat en BLOGG

med samma tema Skånska  Kustpärlor - miljöer, möten, människor Dit kan ALLA medlemmar i FFiM skicka foto Vi lägger kontinuerligt  upp de inskickade bilderna.

Du hittar bloggen på https://skanskakustparlor.blogspot.com/

 

Skicka in DIN bild

Alla medlemmar i FFiM får alltså ladda upp foto., till denna Blogg Det är enkelt och följer ung samma "regler" som annars till vår hemsida! Skillnaden är att de skall DIREKT till Anne-Grethe.


Gör så här Anne-Grethe har några enkla "regler" för att denna blogg ska fungera och kunna administreras: - Jag tänker max 10 bilder i varje inlägg. Har du många bilder kan du få ett eget inlägg, annars lägger jag ihop flera fotografer, berättar hon. Skicka bilder till anne-grethe@ffim.se. 2000 pixlar på bredaste sidan. I detta projektet går det bra med både färg och svartvitt. Viktigt - Nytagna foto Tänk på att det skall vara NYTAGNA bilder. Detta är ett projekt som vi jobbar med NU!  

Här under samlar vi alla artiklar om vårt 85-års jubileum
  • Snart är det dax för vår utställning på STUDIO nere vid Lärarhögskolan. Nu går JUBILEUMSÅRET mot sitt intensiva upplopp och som ni vet blir det utställning på STUDIO medvernissage tisdagen den 2 november kl 17-20.För [...Läs mer ...]
  • 1936 bildades Malmö Fotoklubb och med namnbyte i början av 1990-talet,till Fotografiska Föreningen i Malmöså har FFiM följaktligen år 2021,funnits i 85 år.Vi kommer att fira detta 85 års jubileum på lite olika vis, bl.a har vi redan haft en digital utställning [...Läs mer ...]
  • “Haur du sitt Malmö har du sitt varden” är ju ett klassiskt malmöitiskt uttryck och FFiM har under 85 år skådat både Malmö och världen. Det skall vi fira med en kavalkad av medlemmarnas bilder. [...Läs mer ...]