Månadens bild för januari

Fotograf: Ingvar Adnerhill

Vid måndagsträffen den 26 februari kunde det något försenat avslöjas att vinnaren i Månadens bild för januari 2018 blev Ingvar Adnerhill. Detta är hans första vinst i vår månadstävling, så ett extra stort grattis till honom! Vår juryperson Ulf Nilsson (som gästade föreningen med reseskildringar från Namibia och Istanbul för några år sedan) gav bilden följande kommentar:

"Porträtt av is och snö. Härlig kontrast mellan husen med raka linjer och släta rätvinkliga ytor och bergets kraftfulla, nästan hotande oregelbundna form. Raffinerat att ha bilden i svartvitt trots de färgrika (röda och gula) husen."

Han gav även en allmän kommentar om våra bilder:

"Generellt tar ni fina bilder och detta är en synnerligen subjektiv bedömning där tolkningen av temat ”Landskap” var helt upp till er själva. Roligt jobb och mycket givande och intressant och givetvis helt omöjligt att genomföra."

Samtliga bilder (med kommentarer på de 10 utvalda bilderna) och resultat finns på resultatsidan för 2018 under Månadens bild-fliken.