Gatufotogruppen 1 mars

En liten och tapper skara på sju personer trotsade skräpvädret som attackerat Skåne i slutet av februari och början av mars och dök upp för gatufotogruppens träff den 1 mars. Vi hade uppgiften att ta med bilder på temat "Kärlekstecken" då vi passerade Alla Hjärtans Dag under perioden sedan förra träffen. Det fanns många tolkningar av detta ämne (som det alltid gör när medlemmar i FFiM tolkar teman!) och det var intressant att höra deltagarnas motiveringar och förklaringar (ibland var de kanske en smula långsökta, mina egna bilder inkluderade...men det är absolut tillåtet!). 

Vi pratade dessutom om den utflykt som Gatufotogruppen skulle göra till St:Patrick's Day-firandet i Köpenhamn den 17 mars. I slutänden visade det sig vara ett totalt sunkväder den dagen och flera (inklusive gruppledaren själv) fick lämna återbud av olika skäl. Några tappra själar åkte trots allt över, och vi ser fram emot att se deras bilder på nästa träff som blir den 4 april 18.30. Vi andra som inte åkte över den dagen får istället ta till vårt "reservtema": "GLÄDJE" för de bilder som vi tar med oss på USB-pinne.

/Tomas

« av 2 »