Första Tisdags-Cafét i år

Nu är vi i gång. Kjelle har öppnat Tisdags-Cafét och serverar go-fika till oss. Denna första kväll var vi nästan 10 st som träffades och hade några timmars kul samvaro.

Det snackades om allt möjligt, med givetvis en hel del fotorelaterat. Lite om Lightroom hann undertecknad med att visa våran ordförande Helga. Tror hon snappa en del 🙂

Uffe hade med sej en vit kartong och provade ut hur den skulle hänga. Vi var alla lite konfunderade över att kartongen var helt vit. MEN Uffe förklarade väldigt pedagogiskt för oss, att det bara var för att han skulle kolla storlek och upphängning.
– Alltså jag och Ingemar skall hänga vår utställning här i Oddner-salen, förklarade han.

Efter att vi alla “hjälpt” till med tips och annat som vi tyckte Uffe behövde inför sin hängning, så hade det gått mer än 2 timmar.

En stund senare runt halv nio så började Kjelle plocka undan i köket och vi andra avrundade vårt snack vid borden.

Om en vecka är det Tisdags-Café igen. Klockan 18.30 så har Cafévärden Kjelle fikan på plats – så kom du oxå ner i lokalen då!

Vi ses då
// Conny

Dax för ny utställning i Oddner-salen. Uffe visade och gestikulerad om hur hann tänkt hänga. …och vi andra kom med glada tillrop.
Foto: Ingvar Adnerhill
Givetvis så var Connys laptop i gång och med Lightroom laddat!
Ett glatt gäng och att ordföranden hamnat längst bak var självförvållat 🙂
Vår eminenta Café-värd, Kjelle (som sitter i mitten) i samspråk med Jan-Erik och Dennis lyssnar i bakgrunden på de äldres visdomsord 🙂