Arkitektur-gruppen 170523

Tisdagen den 23  maj hade Arkitekturfotogruppen sitt  sista möte för vårsäsongen, och detta avhölls i FFiMs Lokal.

Vi tittade på många fina bilder från medlemmarna. Du kan se dem i bildspelet här intill. Klicka på den lilla bilden längst upp till vänster och du fär se de vackar och intrssanta bilde i stort format.

Under kvällen så tittade vi också på bilder från vår vän-klubb i England,  Rushcliffe Photographic Society i England, kontaktperson är John Jones. De hade även denna gång haft samma tema som oss.

Uppgiften till kvällens träff var att ta foto inne i kyrkor. Trots att flera hade tagit bilder inne i samma kyrka så är det kul att konstatera att vi alla ser  och tolkar  samma motiv så olika. Så bilderna helt var olika och alla har sina egna “fotoögon”. Tur är väl är ser vi helt olika saker, annars hade det blivit enformigt här i livet ! 🙂

Vi tittade på bilder Från Sankt Petri kyrka i Malmö och Klippan, Lunds domkyrka, Dalby kyrka, kyrkan i Kiruna, Kirsebergs och Pauli kyrka i Malmö, Kölnerdomen m fl samt många bilder från kyrkor i England.Flera berättade intressanta historiska fakta om kyrkorna.Vi lärde oss en hel del den här kvällen.

Sommaruppgiften är: Bilder inne i entrén till byggnader.
Ta två bilder, en översiktsbild och en “konstnärlig”. Sedan ska vi titta på båda bilderna samtidigt och jämföra.

Nästa träff med gruppen blir i mitten av augusti.

För exakt datum - gå in på hemsidan då och då
ELLER prenumerera på automatiska uppdateringar ( anmälan finns på 1:a sidan, längst ner under "Vad Händer...)

Ha en skön sommar, så ses vi när höst-säsongen drar igång
Ingrid

Några av de bilder som visades under kvällen, med tema - foto från insidan av kyrkor -